You are here: Home > Termékekről > Te nem vagy D-vitamin hiányos?

Te nem vagy D-vitamin hiányos?

Látatlanban azt mondom, hogy de. Ugyanis a magyar lakosság nagy része erőteljes D-vitamin hiányban szenved, ami számtalan problémát okoz, okozhat. A mediterrán éghajlattal ellentétben, nálunk ősztől késő tavaszig nincs elegendő napsütés, a D-vitaminban gazdag táplálékok nem mindegyikét fogyasztjuk és amit fogyasztunk az is csak egy bizonyos százalékát fedezi a szükségleteinknek. Pedig a D-vitamin fontos, s nekünk nőknek még fontosabb, hiszen a csontritkulás réme minket fenyeget jobban és ennek megelőzésében is nagy szerepe van.

A D-vitamin a lányaimnak is elengedhetetlenül szükséges a megfelelő növekedéshez, a csontfejlődéshez és az immunrendszer optimális működéséhez. Erősíti az immunrendszerüket, megelőzhetők a felsőlégúti megbetegedések és az influenzát is jobb eséllyel ússzák meg. Azaz pótolni kell azt a mennyiséget, amit a napi, kiegyensúlyozott étkezésükből nem tudnak bevinni és mégis szükséges lenne, ami egy átlagos életmódú felnőtt számára 5-15 mikrogramm/nap, sportolók esetében pedig 25-75 mikrogramm/nap is lehet.

A vitaminkészítmények szedése mellett most már főzés közben is az ételbe csempészhetjük a megfelelő mennyiségű vitaminadagunkat, köszönhetően a Vénusz új, egészségtudatos Immuno termékcsaládjának, aminek két tagja egy kenőmargarin és egy sütésre-főzésre alkalmas olaj nagy mennyiségű hozzáadott D-vitamint tartalmaz.

A Vénusz Immuno étolaj egy adagjában (10 g) található D-vitamin mennyisége fedezi a felnőttek számára ajánlott napi szükséglet 15%-át, míg egy adag (10 g) Vénusz Immuno kenőmargarin fogyasztása a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin-szükséglet 50%-át fedezi.

IMG_6687

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.