You are here: Home > Termékekről > Csak pozitívan! Újabb limitált szériás palackot dobott piacra a Zwack

Csak pozitívan! Újabb limitált szériás palackot dobott piacra a Zwack

2010 óta már szinte hagyomány, hogy a tavaszi, kora nyári időszakban egyszer csak érkezik az új, ötletes, mutatós limitált szériás Zwack palack. Az aktuális eseményekre reflektáló külcsínhez a már megszokott és megszeretett minőségi beltartalom párosul, de a palack maga mindig újabb és újabb üzeneteket hordoz.

Míg az első palack a Zwack Unicum 225. születésnapját ünnepelte, a tavalyi pedig Puskás Öcsi emlékével adózott a labdarúgó világbajnokságnak, az idei palack Sors Tamás fantasztikus történetén keresztül a vizes vb-t helyezi előtérbe.

zwack

Sors Tamás a magyar paralimpikon sport méltán elismert alakja örömest vett részt a palack piacra kerülését övező reklámkampány részeként készített vírusvideóban, amely a klasszikus tv-s spotok helyett az interneten való elérésen keresztül kívánja felkelteni a végfelhasználók érdeklődését az új palack és az úszó vb iránt, s rávilágítani a paralimpikonok fontos társadalmi szerepére.

A palack kialakításakor nagyon jól jött a már több, mint 100 éves Vizes ember, akit 1909-ben egy országos pályázat nyerteseként választottak a Zwack – mára már emblematikussá vált – figurájának.

A történet pedig attól lesz kerek, ha magát a vírusvideót én is megosztom veletek, s ha tetszik, akkor ti is nyugodtan tegyétek ezt.

Csak pozitívan.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.