You are here: Home > Termékekről > A Lush-nál a Húsvét a felnőttek számára is csupa varázslat

A Lush-nál a Húsvét a felnőttek számára is csupa varázslat

A Lush egyik csodája, hogy szezonális termékeivel – meg úgy általában – gombnyomásra hívja elő belőlem a játszó gyereket, a bennem élő homo ludens szó szerint fürdik a színekben és tombzódik a formákban, élvezi a felhasznált anyagok változatosságát.

A mostani húsvéti kollekció is azonnal elvarázsolt, az intenzív színek, a kedves, de nem bugyuta formák, a remek ötletek sora azonnal beindította a képzeletemet, az én tavaszomba és Húsvétomba tökéletesen beleilleszkedett ez a sok bohókás forma és szín (az illatokról nem is beszélve).

Az idei szezon nagy kedvencei között ott a tojáslikőr illatú folyékony arany, a Golden Egg tusfürdő, Henny Penny, az élénk narancssárga habfürdő kotlós, meg Ostara, a csodálatosan ibolyaillatú, meglepően rózsaszín, fürdőbomba nyúl, a szivárvány színeivel kápráztató Rainbows and Waterfalls szappan, illetve a gyurmázható, kedvünk szerint alakítható I Believe In Unicorns szappan, ami tényleg minden kicsi és nagy boldogságának kulcsa lehet.

Lush - Húsvéti kollekció

Lush – Húsvéti kollekció

Golden Egg

Tojáslikőr illatú csillogás, ebben profi a Golden Egg tusfürdő gél, amely műanyagmentes csillámokkal, Pazar illatával bódít, amiben megtalálható a napfényes bergamott- és brazil narancsolaj is. A Golden Egg nem csak tusfürdő formájában, hanem fürdőbombaként is elérhető a szezonális kínálatban.

Henny Penny

Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Habfürdőben szinte biztos, hogy a kotlós, amelyik nem csak szépséges, meleg narancs árnyalatával és cuki formájával vesz le a lábunkról, hanem azzal a krémes habbal, amelyet maga után hagy a kádban. Bár gyilkosságnak tűnhet, Henny-t érdemes apróbb darabokra vágva használni, több habfürdőt is kitesz a benne levő lelkesedés.

Ostara

A germán istennőről elnevezett Ostara, a meganyúl, amelyik nem csak színével, hanem illatával is teljesen levesz a lábunkról. Az áthatóan ibolyaillatú nyuszi fürdőbomba persze rejt meglepetéseket, a húsvéti legendás lények tudása az övé is, a germán mitológiának megfelelően, természetesen egy élénksárga tojást rejt a belseje. Hennyhez hasonlóan, Ostara is alkalmas több fürdőélményt is adni. Ha ügyesen megütögetjük a nyuszit, a forma kettéválik, és a tojást sértetlenül kiemelve, félretehetjük egy másik alkalomra.

Rainbows and Waterfalls

Miért legyen valami csak funkcionális, amikor szép és mókás is lehet? A Rainbows and Waterfalls szappan pont ezt példázza, hiszen mennyivel jobb egy ilyen színes szappannal gazdagítani a fürdőt és ezzel mosni le magukról az út porát?  Ez a sokszínű szappan pompásan krémes, bőrpuhító habot rejt, frissítően görögdinnyés illattal.

I Believe In Unicorns

Gyurmaszappan. Egyszerűen ízlelgessük, hogy játszani lehet, legálisan felnőttként is, megengedett, hogy unikornisokkal, nyuszikkal, macikkal vagy épp autóformára alakított szappannal mossunk kezet.  A Fun gyurmaszappan a gyurmázható állagát annak köszönheti, hogy kukoricakeményítőből, zsírkőből és glicerinből készül, ez teszi tökéletessé a mesebeli lények megalkotásához. De nem csak játék és mese a szappan, hanem hatékony is, bőrpuhító hatású, gazdag habot képez, tisztító hatásának köszönhetően pedig akár samponként is használható. Kellemesen édes, bergamott, jázmin és ylang-ylang alapú illatát pedig a Unicorn Poop fürdőbombától kölcsönözte.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.