You are here: Home > Nincs kategorizálva > Környezettudatos mosás magyar profiktól – Cleanne

Környezettudatos mosás magyar profiktól – Cleanne

Szerintem nem vagyok egyedül, aki nyáron – a nagy bejelentések után – árammérővel ácsorgott a fürdőszobában és próbált rájönni arra, hogy szeretett mosógépével közösen hogyan fogják tudni kigazdálkodni, amit kell, melyik lesz a program, ami a leghatékonyabb. A hatékonyságot azonban nem csak kilowattokban mérik, a mosás egyik fontos szereplője a mosószer és az öblítő is, amelynek szintén ott kell lennie a szeren, ha a költséghatékony működés, az alacsony hőfok mentén a lehető legjobbat akarjuk magunknak és a ruháinknak.

Itt jön a képbe a Cleanne, amely a tavasszal már bizonyított (és azóta is bizonyít minden héten, a takarítás idején), hogy környezetkímélő módon is lehet magas hatékonyságú tisztítószereket készíteni, amelyek se ránk nézve, se a gyerekeinkre, házi kedvenceinkre tekintettel nem jelentenek fenyegetést (szemben jó pár termékkel), azaz nyugodtan felmoshatok, törölhetek, lelkiismeret-furdalás nélkül ráengedhetem utána a terepre Yolán és Bolyhost is, nem lesz bajuk.

Ugyanezt a szemléletet követik most is, a mosószerrel és az öblítőkkel: olyan hatékony megoldást kínálnak, amely nem károsítja a környezetet, beleértve minket is, nem allergizál, cserébe alacsony hőfokon is képes a legjobb formáját hozni. Igen, itt pacsizik össze az én szeretett mosógépem a maga kimért, kiokosodott mosóprogramjaival és az ehhez tökéletesen passzoló Cleanne termékcsalád.

A mi megelégedésünk mellett objektív mérések is bizonyítják, hogy a Cleanne valóban azt tudja, amiért szeretjük, hiszen a Tudatos Vásárlók Egyesületének tesztjén, ahol a nemzetközi merítésből 20 mosókapszula és 13 egyéb mosószer mérettetett meg, a Cleanne – dobogós helyen – a legjobb magyar termékként finiselt, két nemzetközi márka mögött.

A pH semleges folyékony mosószer koncentrátum saját fejlesztésű receptúra, amely egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is (fekete ruhákhoz van fekete mosószer verziója színélénkítő, visszafestő funkcióval, csak szólok). Használható technikai aláöltözőkhöz  is (sportruházat), mert nem szappan alapú, így nem tömíti el a ruha pólusait (ez igen ritka a piacon). Bevethető mosható pelenkákhoz, sőt fele mennyiséggel használható gyapjú ruhák tisztítására is. 100% természetes, biológiailag könnyen lebomló anyagokból áll (érthető okokból büszkék is rá), illatanyagmentes koncentrátum. Fontos adat: 1 mosás ára 82 forint, átlagos szennyezettségű ruhával számolva ( 45 ml / mosás).

cleannemososzerek_v

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.