You are here: Home > Könyvről > Ariana Davis – Élj merészen!

Ariana Davis – Élj merészen!

Inspiráljon téged Frida!

frida_v

Lehetne ez is a fekete öves Frida-rajongó Ariana könyvének címe, aki kamasz kora óta lelkesedik a festőnőért, munkássága és személyisége olyannyira magával ragadta, hogy az összegyűjtött tudását könyvbe formálva, afféle Frida-féle útmutatót kínál a ma női számára.

muray_frida2_v

Ariana könyvének nagyon kedves és szerethető aspektusa ez a féktelen rajongás, olyan derűt és őszinteséget ad sorainak, ami kiemeli a szokásos életrajzi jellegű leírások tömkelegéből.

muray_frida3_v

Persze nem is annak szánja a munkáját, inkább afféle inspirációs kézikönyvnek, amely a korát jócskán megelőző Frida történetéből, munkásságából, erejéből merítve kínál megoldási javaslatokat a mi mindennapi életünkben felmerülő problémákra. Közben meg – az adott tematika határain belül – kronológiában is szépen haladunk.

muray_frida_4_v

Sorra bomlanak ki a korszakok, mutatkoznak meg a szemléletes leírásnak köszönhetően a képek (javasolt okostelefonnal a kézben olvasni és rögvest nézni, keresni a képeket, sokat hozzáad az összképhez), fokozatosan teljes egésszé áll össze a Frida-mozaik és a végére mindent értünk, Ariana rajongását teljes mértékben elfogadva gondoljuk azt, hogy igen, érdemes hagyni, hogy Frida inspiráljon minket.

muray_frida1_v

A fotók Muray Miklós (Nikolas Muray) alkotásai.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.