You are here: Home > Termékekről > Füstmentes kikapcs – Ccobato

Füstmentes kikapcs – Ccobato

A környezetünk és saját magunk védelme az utóbbi időben egyre fontosabb lett. Az elmúlt másfél év sokaknak megerőltető menet volt, amely után szükségünk van a nyugalomra, a megpihenésre. Ezt az állapotot sokan sokféleképp érik el. A dohányzás sokak számára ezt az érzést adja meg, de azt azért már jó ideje tudjuk, hogy a nikotinról jobb alapból lemondani. Szerencsére az utóbbi években sorra születnek az alternatív megoldások, amely a dohányosok és a velük élők/dolgozók számára is ideális.

A füstmentes dohányzás már elérhető, többféle úton is. Az egyik elektromos cigaretta és a másik a dohányhevítő készülék. A hevítő készülék használata inkább hasonlít a dohányzás élményéhez, de akár a teljes leszokás elejét is jelenheti. Az e‑cigarettában lévő folyadék lehet nikotinos vagy nem nikotinos. A dohányhevítő készülékbe viszont dohányból készült, a szokásosnál kisebb méretű cigaretta tehető, használatakor azonban nincs égés, mint a klasszikus cigarettánál, csak jóval alacsonyabb fokon történő hevítés, így már ezzel is számos káros anyag keletkezése kiiktatható. A töltetek nagy része természetesen itt is tartalmaz nikotint. A japán piacon debütáló Ccobato-val ellentétben, amely növényi töltet ugyan, de nem dohány van benne, hanem tea.

A Ccobato-ban a zöld tea oolong mellett menta, növényi glicerin, némi propilén-glikol és természetesen ízanyagok találhatók. Mentolos és gyümölcsös ízekben is kapható. A fogyasztók választhatnak fekete menta, áfonya, sárgadinnye, citrom és őszibarack, almás-fahéj, csokoládé és kávé aromájúakból. 

ccobato peach_optimized_v

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.