You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Tökéletes szilveszteri vacsora a Danubius Hotels-től

Tökéletes szilveszteri vacsora a Danubius Hotels-től

A 2020-as év sajátosságaihoz – így a vége felé – lassan már hozzáedződünk. Megtanultunk online rendelni, barátainkkal, szeretteinkkel különféle csatornákon kapcsolatot tartani, és valljuk be, mi sem természetesebb, hogy ezen a szilveszteren nem mi megyünk valamelyik szállodába – egy jó vacsora mellett – elbúcsúztatni az óévet, hanem a szállodai kínálat jelenik meg a mi asztalunkon. A megszokott nívóban, ünnepi kivitelben, fogyasztásra készen.

Igényes tálalás, mindenre kiterjedő tájékoztatás

Igényes tálalás, mindenre kiterjedő tájékoztatás

Bevallom, én eddig is így ünnepeltem volna, ha lett volna rá lehetőségem. A saját otthonomban, a barátaimmal, családommal, de úgy hogy nekem se legyen vele több dolgom, mint azoknak, akik hozzám érkeznek vendégségbe. A nagyobb vendégségek idén ugyan elmaradnak, de a kisebb szilveszteri partikat nyugodtan szervezhetitek így.

A Danubius Hotels választéka tökéletes, a szilveszteri kedvencek mind ott sorakoznak az étlapon, a szerencsehozó lencsétől, a kristálytiszta kocsonyán és a gazdag korhelylevesen át, a nagyon finom töltött káposztáig, hogy a ropogós bőrű malacsültről ne is beszéljek!

Könnyedén porciózható és nagyon szépen tálalható a négyszemélyes malactál.

Könnyedén porciózható és nagyon szépen tálalható a négyszemélyes malactál

De nem csak főtt ételeket rendelhetjük meg, hanem minőségi italválasztékból is csemegézhetünk, amihez jóféle borkorcsolyákat ugyancsak csomagoltathatunk, hogy valóban ne legyen semmire gondunk.

Kedvenc sósaink egy tálon

Kedvenc sósaink egy tálon

Ha pedig édesszájú a társaság, és a nagymama beiglijének már a vége is elfogyott, akkor ezen ünnepi süteménykínálatával szintén segít a Danubius Hotels.

A kocsonya alapból nem a kedvencem, de ez! Tiszta, semmi cupák, színhús és ízletes, gazdag lé, egyszerűen tökéletes. A töltött káposztánál már a kakastaréjjal megvettek, ez be kell vallanom. Az ízek itt is rendben voltak, az adag hatalmas, a káposzta finom, a mellé kínált kolbász jó kiegészítője a fogásnak.

Klasszikus fogások, tisztességes adagok, jó alapanyagok

Klasszikus fogások, tisztességes adagok, jó alapanyagok

A korhelyleves valóban tökéletes egy nehéz nap után, a káposzta jótékony hatásai miatt, de szilveszter éjjelén is ott a helye, nem véletlen. A négyszemélyes malactál – a többi fogáshoz hasonlóan – bőséges, külön tálban érkezik mellé a pecsenyelé. Nem csak a hús, a körete is hibátlan, a krumpli mellett a lila káposztáért külön köszönet jár.

A sós aprók szintén nagyon finomak, válogatás nélkül mindegyik remek, érződik rajtuk, hogy jó alapanyagokból készültek, nem fújtósak, ital mellé kitűnőek.

Amennyiben szeretnétek a Danubius Hotels FoodPack szolgáltatását igénybe venni, semmi más dolgotok nincs, mint ellátogatni a weboldalukra, és az étlapról, valamint az itallapról kiválasztani a számotokra megfelelő ételeket, italokat és 2020. december 27-én délig emailben megküldeni a rendeléseteket.

Arra ügyeljetek, hogy a szolgáltatás jelenleg Budapesten és Győrben érhető el!

Boldog Új Évet!

Boldog Új Évet!

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.