You are here: Home > Termékekről > Megérkezett a jeges teák egészen új generációja – Itt a Fuzetea!

Megérkezett a jeges teák egészen új generációja – Itt a Fuzetea!

Amikor én még főiskolás voltam, akkor a Kiscelli Múzeum ott árvállt áldatlan állapotban Óbuda felett, afféle szomorú mementóként. Aztán teltek-múltak az évek, engem a sors végleg Óbudához kötött, így teljesen logikus, hogy az elmúlt 15 évben egyszer sem sikerült meglátogatom ezt a sokat nézett épületet.

Múlt pénteken azonban – Annával kettecskén – magas sarkúban igyekeztünk bevenni a Kiscelli utat, hogy végre-valahára belülről is megnézhessem az épületet. Nem, semmiféle online extrém kihívásnak nem szerettünk volna megfelelni, csak elegáns viseletünk megkövetelte ezt a kiegészítőt.

A beszédes növényfal és mi

A beszédes növényfal és mi

A Kiscelli múzeum pazar hangulatban várt ránk, a most bevezetésre kerülő Fuzetea partiján az ókori Róma nagyszabású rendezvényeit idéző hangulat uralkodott, lágy fények, rengeteg egzotikus gyümölcs, csobogók, antik szobrok, relifek.

Ókori római parti a XI. században

Ókori római parti a XXI. században

Ám a folyosókon uralkodó hangulat csak a bevezető volt, az épület belső tereiben – amelynek felújítása látványosan elakadt az állagmegóvásnál – Caracalla termáiba értünk, kissé pszichedelikus zenei- és képi világ fogadott minket és számtalan finom falat, meg persze Fuzetea, minden mennyiségben.

Lenyűgöző tér és lenyűgöző előadás, nézzük is piszkosul

Lenyűgöző tér és lenyűgöző előadás, nézzük is piszkosul

Az est folyamán kóstolhattunk gyógyteákat, figyelhettük a színes produkciókat, vagy a lazulásra tökéletesen alkalmas, gyertyafényes pihenőben üldögélve élvezhettük a helyből áradó markáns, jóféle atmoszférát.

Anna pihen

Anna pihen

A Fuzetea egyébként már több ízben is megtalálható a boltok polcain. Az Európában fellelhető ízvariációk közül mostantól elérhető a fekete tea citrommal és egy csipetnyi citromfűvel, a barackkal kombinált fekete tea barack, amit egy csipetnyi hibiszkusz tesz igazán egyedivé és a mangós zöld tea, amelyet a kamilla tesz teljessé. Ezen kívül a zero változatok körül is válogathatunk, azz ezeknek az ízeknek a cukormentes változatai is mind elérhetők már számunkra.
A Fuzetea egy gyógynövényekkel, valódi teával kombinált gyümölcsös ital, amely jól reflektál a megváltozott fogyasztói igényekre, szem előtt tartja a tudatos fogyasztók elvárásait és igyekszik maradéktalanul megfelelni azoknak. Részemről hajrá, amíg van mangós, addig nekem boldog Anna lányom van.

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.