You are here: Home > Sör és korcsolya, Termékekről > Partifalatok a Foci Eb alatt

Partifalatok a Foci Eb alatt

Pénteken, a francia-román meccsel kezdetét veszi a 2016-os Foci Eb, s ennek köszönhetően a legtöbb háztartásban megnő az igény a meccs alatt, a sör mellé bekapható falatkákra. Ha nem szeretnénk ropin, chipsen vagy bármilyen más zacskós sós rágcsán tengetni az életünket, amíg kiderül, hogy ki Európa legjobb focicsapat, akkor érdemes átpörgetni a Bonduelle weboldalán található egyszerű, vonzó, könnyen elkészíthető recepteket.

Az egyre szélesedő termékpaletta elemeit ügyesen felvonultató receptek valóban izgalmas, ügyes kiegészítő lehetnek az estének, a felesleges kalóriabevitel helyett valódi kulináris élményt nyújthat a csicseriborsóból készített hummusz, az édes kukoricából vagy épp chilis kukorica felhasználásával készített zöldségfasírt, ami önmagában is finom, de ha rám hallgattok, akkor fűszeres tejföllel, salsa mártással vagy egy kis avokádókrémmel felturbózva eszitek.

Szintén kitűnő partifalat a szicíliai konyha egyik kedvence, az aranchini, amit babbal vagy bármilyen más zöldséggel meg lehet tölteni. A főtt rizsből készített, bundázott gombócokat mindenki szereti. A babkeveréket azonban nem csak rizsgombócokba bújtathatjuk, hanem készíthetünk velük különféle töltött zöldségeket is, ami kínálhatunk köretként, főfogásként vagy akár egy nagyobb salátába is belekomponálhatjuk.

Bonduelle_Szoszosbabos_Toltottpaprika

Ha valami kiadósabbal szeretnénk megvendégelni a drukker családot és a szintén szurkolni érkező barátainkat, akkor nyugodtan ihletet meríthetünk a mexikói konyhából, s a boltban kapható különféle tortilla lapok, valamint a Bonduelle termékek felhasználásával szuper burritókat, quesadilla-t készíthetünk. A rizs, bab, kukorica alap mellé jöhetnek a falatnyi grillezett húsok, a darált marhahúsból készített raguk, a minden egyben tartó cheddar sajt, s a mexikói konyha elengedhetetlen fűszere, a koriander is helyt követel magának.

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.