You are here: Home > Termékekről > Illatok, emlékek – az AVON idén áprilisban az illatok világába kalauzol

Illatok, emlékek – az AVON idén áprilisban az illatok világába kalauzol

Áprilisban minden az illatokról szól: a friss virágokkal tarka fák az az Avon újdonságai is az illatokkal kápráztatnak el minket. A nyárváráshoz elengedhetetlenek ezek az élmények, hiszen az illatokhoz rengeteg emlék kötődik, sok mindent felszínre hozhat, és sok minden rögzülhet általa. Adjuk át magunkat a kora nyárhoz vezető úton kísérő hangulatoknak, lélegezzünk mélyeket és élvezzük a jó időt!

Avon TTA everlasting parfüm

Az április sok szempontból nálam mindig a barátságról szól, sok-sok évvel ezelőtt született hagyománynak megfelelően Edömér barátnőm április eleji születésnapjától az én májusi dátumomig hajlamosak vagyunk átünnepelni ezt az időszakot, aminél jobb programot elképzelni sem tudnék. Az Avon is a tavasz érkeztével mutatja be az Avon TTA Everlasting parfümöt, amellyel az örökké tartó barátságot ünnepeli. Egy olyan illattal, amelynek köszönhetően újra átélhetjük a vigasztaló öleléseket, a meghitt beszélgetéseket, a legértékesebb közös pillanatainkat, megerősítve azt a barátságot, mely összeköt bennünket. A parfümben a mandulatej és a mandulavirág megnyugtató illatát a narancsvirág modern, kirobbanó hangulata és a pézsma melegsége teszi teljessé, így hozva létre egy olyan harmóniát, amely akár 8 órán keresztül is megtartja teljességét, a bőrünkön, a levegőben. A parfüm hangulatával az Avon TTA Everlasting testápoló szufléban is találkozhatunk.

avonaprili2_v

Avon Senses Essence energizáló muskátlilevél és narancs légfrissítő spray

A muskátli a nyári erkélyek igazi sztárja, aki képes áprilistól októberig virítani, ha kellő mennyiségű figyelemmel és vízzel szolgáljuk az egészségét. Bár leginkább a színkavalkádért és a városi betondzsungelben is életképes voltáért szeretjük, a muskátli levele is hasznos és szerethető alapanyag. Az Avon Senses Essence sorozat munkátlilevél és narancs sorozatában már a légfrissítő spray is elérhető, amely üde akkordokkal teszi teljessé a körülöttünk vibráló környezetet, feltöltve, felfrissítve minket és a szoba levegőjét is.

avonaprilis3_v

Avon Senses maracuja és lime habfürdő

A maracuja, azaz a golgotavirág gyümölcse, a passiógyümölcs igazán izgalmas, egyedi illatú és ízvilágú gyümölcs, amely nem hiányozhat egyetlen multivitaminból sem. Sokaknak leginkább innen ismerős, a sokféle gyümölcs jótékony hatását egyesítő termékekben szinte mindig a maracuja viszi a prímet, ő adja az illatot, az ízt és a színt is. Az intenzív és zamatos ízhez klasszikus, délszaki illat párosul, amely most a frissítő lime-mal karöltve kap helyet az Avon Senses habfürdőjében.

avonaprilis1_v

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.