You are here: Home > Élet dolgai > Régi év, új év

Régi év, új év

Nagyon tartalmas évet zárunk. Megint.

A Nők iszonyatos tempóban nőnek, szinte napról napra győzik le a 168 centim nyújtotta csekély akadályt. S mivel nem csak a magasságuk ugrott meg, hanem komoly nyolc éves emberekről beszélünk, így a közös rajongásaink is egyre szaporodnak. Anna lelkesen nézi velem a sorozataim jelentős részét, Zsófival közösen készülünk egy-egy mozipremierre és már szinte bármiről komoly – Zsófi esetében vérre menő – vitákat, beszélgetéseket lehet velük folytatni, s az olvasmányaink között is megjelenhetett végre – többek között – Tolkien és Dahl is.

Az idei év gasztroszempontból is izgalmasra sikeredett. A 35 születésnapommal egy időben zajló Centrálban tartott fagylaltkóstoló az egész tavaszt bearanyozta. A felkészülés, a Korponai Péterrel való remek közös munka és a két napos babéraratással egybekötött baráti parti a Centrálban minden várakozásomat felülmúlta.

S aztán persze ott volt néhány feledhetetlen színházi produkció, a tökéletes Barcelona, a barátainkkal közös nyaralások, a lányokkal közösen átvészelt negyven fokos hőséggel tarkított nyár, majd jött az ősz és úgy lett karácsony, hogy észre se vettük.

Az évről összeállított kollázsomban már egy jövő évi projekt is elrejtésre került. Nagyon várom már, nagyon kíváncsi és izgatott vagyok, hogy jól sikerüljön. Remélem így lesz.

Amíg lehull a lepel, addig is szeretnék minden kedves barátomnak, ismerősömnek, olvasómnak, bloggertársamnak nagyon szép, kihívásokban és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni.

Mirelle

Tags: ,

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

4 Responses to “Régi év, új év”

 1. IBI szerint:

  BUEK!!:)) IMADOM AZ OLDALT,ES EZ 2O13BAN IS MEGMARAD!!Ibi

 2. mirelle szerint:

  Kedves Ibi!

  Köszönöm szépen. :)

  Mirelle

 3. Mjudit szerint:

  Kedves Mirelle!

  Örömmel voltam veletek az elmúlt évben és leszek majd ebben is!
  Nagyon boldog új évet!
  Judit.

 4. mirelle szerint:

  Kedves Judit!

  Köszönöm szépen. :)

  Mirelle