You are here: Home > Termékekről > Ha nyár, akkor Avon!

Ha nyár, akkor Avon!

A nyári létezéshez hozzátartozik számos kiegészítő: illatok, színek, amelyek tovább viszik a természet vibrációját és olyan termékek, amelyek a nyárral még jobban igénybevett bőrünket finoman és hatékonyan óvják, kényeztetik, feltöltik. Az Avon idén nyáron is jó partnerünk mindebben.

Avon Anew regeneráló és bőrfeltöltő ampullák

A bőr hatékony regenerációja rendkívül fontos. Nem csak a bevitt tápanyagokkal segíthetjük elő rugalmasságának fennmaradását, hanem koncentrált összetevőkkel, hatékony kúrákkal is tehetünk azért, hogy – a nyáron még a napfény káros hatásainak is kitett bőrünk – a lehető legtovább megőrizze szépségét, hidratáltságát, rugalmasságát. Az Avon Anew regeneráló és bőrfeltöltő ampullák nem kevesebbel kecsegtetnek, minthogy képesek helyreállítani 7 év kollagénvesztésének eredményét akár 1 hét alatt. A megújult, letisztult külsővel berobbanó ampullák azt ígérik, hogy használatukkal már az első nap puhábbnak és üdébbnek érezhetjük bőrünket, a harmadik napra pedig már 83%-kal több kollagént is termelhet, és teltebbnek tűnhet, míg a hetedik napon bőrünk nem csak jelentősen feszesebbnek érződhet, hanem a változás szemmel is láthatóvá válik.

Avon Ultra colour paletták – Lilacs

Mikor öltsük magunkra a virágok színét, ha nem nyáron? Az Avon Ultra Colour szemfestékpaletták gazdagon pigmentált színeivel tökéletes választást kínálnak. A lágyabb színek kedvelői az Earths palettán találhatják meg az őket legjobban kifejező árnyalatokat, az extrémebb sminkek kedvelőinek a Lilacs palettavibráló pigmentjei adhatják meg az önazonosságot, míg a Roses paletta szortimentjében a csillogó rózsaszínes árnyalatok mellett a barnás hangulatok is otthonra találnak egy lágyan romantikus összetételben. Ezekkel az extrán pigmentált, tartós és látványos színekből álló palettákkal könnyedén kialakítható a napközbeni vagy akár az esti, partira szánt sminkünk is.

Avon parfümpermet

A meleg időben nem csak a felesleges ruhadarabok súlyától szabadulunk, hanem a nehezebb, tartalmasabb illatok helyett is inkább a könnyedebb, lágyabb aromák felé fordulunk. A frissességet azonban nem csak az illat, hanem akár a formulája is magában hordozza, az Avon parfümpermetek ezt a légiességet hozzák el számunkra. A Joyful parfümpermet az édes, lédús görögdinnye, végtelenül egészséges, tisztító zsálya és a bubble tea kedvelt, üde koktélja, míg Delightful parfümpermetben a krémes tejszínhab, az édes karamella és a szantálfa versenyez, hogy lenyűgözze az érzékszerveinket.

avonjun_v

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.