You are here: Home > Termékekről > Garnier Pure Active – a bőrhibák ellen

Garnier Pure Active – a bőrhibák ellen

A bőrünk nem tökéletes, mégis szeretnénk – ha nem csak a virtuális valóságban, filterek segítségével – tűnne tökéletesnek. Ehhez kínált remek megoldást a Garnier, a Pure Active mattító légkrémmel és a Pure Active BHA + Niacinamid fluid fényvédővel.

Pure Active mattító légkrém

 A nappali használatra kifejlesztett krém gyorsan beszívódik, a bőrfelszín sminkelhető utána, miközben a benne lévő niacinamide, a hámlasztó hatású tej- és szalicilsavak folyamatosan dolgoznak a faggyúkontrollon és a krém megfelelő hidratáltságot biztosít az arcbőr számára. Folyamatos használat mellett a pólusaink láthatósága csökken, a pattanásos, mitesszerre hajlamos bőr is kisimultabbá, tisztábbá válik.

Pure Active BHA + Niacinamid fluid bőrhibák ellen SPF 50+

Bár már sokszor elhangzott, hogy a fényvédelem egész éves feladat, sokan valóban csak a tavaszi időszak kezdetén veszik komolyan a bőrük fényvédelmét. A Pure Active BHA + Niacinamide fluid 50-es faktorával biztonsággal védi az arcbőrt az UVB-, UVA- és hosszú hullámú UVA-sugárzás ellen, miközben BHA és B3 vitamin tartalmával hozzájárul az egységes bőrfelszín kialakításához és fenntartásához, csökkenti az olyan bőrhibákat, mint a pattanások, az aknés foltok vagy épp a tág pórusok.

A fényvédő krémek esetében sokszor kérdéses, hogy mennyire vastag, vakolatszerű fehérség marad utánuk. A Pure Active fényvédő fehér réteget nem hagy maga után, könnyedén lehet rá sminkelni, nincs ragacsos érzet, nem tömíti el a pórusokat, sőt a dermatológiai tesztek alapján érzékeny bőrre is ajánlott.

garnier_v

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.