You are here: Home > Élet dolgai, Termékekről > Nyerjetek nászutat!

Nyerjetek nászutat!

Az az igazság, hogy 12 éve, amikor összeházasodtunk, nagyon klassz volt az esküvőnk, de az igazi szuperság az azt követő két hét volt, amikor autóba pattantunk,  s az első – még bicikliseknek tervezett – gps-szel az ölemben, meg egy folyamatosan atomjaira szakadó kihajthatós térképpel a térdemen keresztülnavigáltam magunkat Európán, s meg sem álltunk Barcelonáig.

Nem ez volt az első közös utunk (azt inkább fedje sűrű homály, bár apa feltétlen jót akart, de buszos, szervezett útból az volt az utolsó az életemben, ha rajtam múlik), de ez volt az első igazi közös utunk, ahol minden döntés csak ránk várt.

Elvertük az utolsó szögig a nászajándékba kapott pénzeinket és két hét alatt a lehető legtöbbet kóstoltunk, néztünk és éltünk a spanyol ég alatt. Hatalmas élmény volt. Barcelona azóta is örök szerelem, a toledói látkép és a helyben készült mazapan szintén kikoptathatatlan emlék, a figuerasi Dali múzeummal, a Toledo melletti túlillatos garniszállóval, a Guernicával, ami előtt totál elveszett az időérzékem, a Prado kincseivel együtt.

Az egyetlen közös képünk, rögtön az első spanyol napunkról, Tossa de Marból

Az egyetlen közös képünk, rögtön az első spanyol napunkról, Tossa de Marból

A KLM játékának köszönhetően most mások is megélhetik ezt a hatalmas élményt, egy olyan nászutat, amilyet csak álmodnak. S ehhez igazán semmi különlegeset nem kell tenniük, csupán el kell készíteni egy klassz videót, azt feltölteni a megfelelő csatornára, s keresztbe tett ujjakkal várni, hogy a zsűrinek szimpatikus legyen, amit lát.

Ugye, hogy jól hangzik?

Ha van kedvetek hozzá, játsszatok!

(Én ezt sajnos kihagyom, túl nagy macera a válás, hogy utána újra kezdjük, bár szerintem egy ilyen sztorival, hogy ezért váltunk el, fix, hogy mi vinnénk el az utat. :D)

S bár akkortájt még nem gasztroblogoltam, de a jó dolgokat muszáj volt lencsevégre kapni. :)

S bár akkortájt még nem gasztroblogoltam, de a jó dolgokat muszáj volt lencsevégre kapni. :)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.