You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról, Fesztivál > Buongiorno Italia!

Buongiorno Italia!

Az olasz piknik nyújtotta, semmivel össze nem téveszthető hangulatért már nem kell Itáliába menni! A Buongiorno Italia! rendezvény ugyanis nyár elején Budapestre varázsol egy falatnyi Olaszországot. Június 6-án, szombaton a belvárosi Eiffel téren egész napos gasztropiknik várja a lazítani vágyókat.

italia1

A nyár jegyében hűvös buborékokra, különleges antipastikra és persze krémes fagylaltokra számíthatnak az érkezők, napozós-heverészős környezetben, olasz módra.
A NU bor- és bisztronómiában jobbnál jobb olasz kávékat kóstolhatnak a vendégek, a terasz igazi olasz piactérré alakul, ahol késő délelőttől egészen estig csemegézhetnek a vendégek az olasz ízekből.

Belépődíj nincs, a látogatók 900 forintos karszalag megvásárlásával kávézhatnak az espressótól a jeges lattékig, az egyéb ételek és italok vásárlása a standoknál, készpénzes fizetéssel történik.

A NU izgalmas olasz étlappal és teli piknikkosarakkal készül az eseményre, és kísérőprogramokból sem lesz hiány a latte art bemutatótól a kora délutáni Vespa-felvonulásig, az eseményhez illő zenéről pedig DJ Luca Pantani&Davide gondoskodik. Az egész napos programot a BL-döntő zárja, ahol a Juventusért szurkolhatnak az olasz foci rajongói. Pokrócot érdemes hozni a piknikhez, esőben pedig a NU bisztróban zajlanak a kóstolók és kísérőesemények.

A Buongiorno Italia! rendezvény a milánói világkiállításhoz is kapcsolódik; az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE-Agenzia) budapesti irodája a szervezőkkel és az illycaffé hazai képviselőivel közösen Milánó Expo Klubot tart a helyszínen 11.00-12.00 óra között, hasznos információkkal és érdekességekkel szolgálva az októberig zajló Világkiállításról.

Dátum: 2015. június 6. 11.00 – 22.00 óra között
Helyszín: NU Bor és Bisztronómia + Eiffel tér (a Nyugati pályaudvar mellett)

italia2

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.