Élményajándékok karácsonyra
Add a Szigetet ajándékba!
A közös élmény ajándékozása a lehető legjobb dolog, nem kell dugdosni a pincében, a ruhásszekrényben vagy épp a kocsi csomagtartójában, nem foglalja a helyet, nem porosodik, örök emlék marad. A jövő évi fesztiválkínálatból a Sziget fellépőit még jótékony homály fedi, de az első neveket a szervezők már a napokban kijönne, pontosabban december 5-én fedik fel (reggel 10-kor).
További információk, jegyek: https://szigetfestival.com/hu/
Lépjünk együtt el a Jazzpiknikre!
A Jazzpiknik kapcsán már lehet tudni, hogy sokunk kedvence, Lukas Graham érkezik a Balaton partjára. A Piknik közönségkedvencei is visszatérnek a színpadra, mint a legendás, chicagói Earth, Wind & Fire Experience, az őrült electro-swinget pörgető osztrák Deladap formáció és a világ egyik leghíresebb soul- és R’n’B énekese, az olasz Mario Biondi is újra Paloznakra látogat.
A tavalyi nagysikerű “Színes Falak Mögött” egyetemi roadshow-nak köszönhetően a Jazzpiknik-életérzés egyre több fiatal fesztiválozót ejt rabul, így természetesen a 2025-ös Piknikre is elérhetőek lesznek a „kisfelnőtt” jegyek, amellyel a 14 és 23 év közötti fiatalok vásárolhatnak kedvezményes belépőt. Megéri Piknik-élményben gondolkodni karácsonykor, hiszen kedvezményes elővételes jegyek, bérletek limitált számban már elérhetők a weboldalon.
További információ, kedvezményes jegyek: https://jazzpiknik.hu
Kortynyi egészség – egy ajándék, amivel nem lehet mellényúlni
Fenntartható és egészséges, egyszerűen ideálisabb ajándék nincs is, mint a Waterdrop, amely segít, hogy megfelelő módon és minőségben hidratáljuk a szervezetünket. A boroszilikát üvegből és nemesacélból készült kulacsok mindennapos használatával drasztikusan csökkenthető az egyszer használatos műanyag palackok és a cukros üdítők káros hatása. Aa waterdrop Microdrinkek természetes gyümölcs- és növényi kivonatok erejét kínálják egy aprócska kockában, hozzáadott cukor és mesterséges adalékanyagok nélkül. A változatos ízvilágú italkockák mellett természetes koffeintartalmú, elektrolitokat tartalmazó és szénsavas vízhez ajánlott változatok közül is válogathatunk. A karácsonyi szezonra szóló szettek gyönyörű újrahasznosítható díszdobozban érkeznek, így az ajándékozással nemcsak szeretteinknek, hanem a bolygónknak is örömet szerezhetünk.
További információk: https://waterdrop.hu/collections/karasconyi-ajanlatok
BlueFox – bárélmény felsőfokon
Tizenegy év elteltével új arculatot kap Budapest egyik legismertebb szállodai bárja, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest földszintjén található Blue Fox The Bar. A teljes koncepcióban és minden apró részletben megtapasztalhatjuk a változást a logótól kezdve az enteriőrön át a menü választékáig. A menülap az ételekkel kezdődik, majd a pezsgők, borok, párlatok következnek, a koktélokat pedig önálló, kilenc tételből álló signature menü tartalmazza. Az élet és a természet körforgására épülő koktéllap három eleme a mag stádiumát mutatja meg, másik három a virágot, az utolsó hármasban pedig a termés jelenik meg valamilyen gyümölcs vagy zöldség formájában. A Blue Fox bárkonyhájában olyan fogások készülnek, melyek egy lazább vacsorának is beillenek. Ugyanakkor egyszerűbb, komfortosabb ízek kerülnek a tányérra a burgerektől kezdve a tacón át a steakig, melyeket a világ bármely pontján szívesen fogyaszt a vendég, ha beül egy hotelbárba.
Taste of Balaton – utazás, gasztronómia, Balaton
Március 7. és 16. között újra Taste of Balaton, amelyre szintén vásárolhatunk egy pár ajándék jegyet, hiszen lesz vacsoraszínház, gasztrotúra, gasztroszauna, koktélkóstoló, képzőművészeti kiállítás, BBQ workshop Dragomán Györggyel, érkezik majd többek között Kepes András, Mácsai Pál, Ráskó Eszter, Beck Zoli, Thuróczy Szabolcs, Grecsó Krisztián, számos borász és egy fantasztikus olasz vendég régió is! A rendezvény ideje alatt, TASTE BALATON+ néven pedig számos kiegészítő programok is várja az érdeklődőket, csokorba gyűjtik a borászatokat, pékségeket, kulturális intézményeket. Húsvét előtt egy hónappal, a tavaszi széllel megmozdul a balatoni régió, mindenkinek ott a helye, aki szívesen elmerül a gasztronómia, a kultúra és a finom borok társaságában.