You are here: Home > Termékekről > Értelem és érzelem a spa jegyében – megérkezett a Bidgerton-kollekció a Lush üzleteibe

Értelem és érzelem a spa jegyében – megérkezett a Bidgerton-kollekció a Lush üzleteibe

Nem véletlen van akkora hype az immár harmadik évadot megérő kosztümös történet körül, ebben a kissé intrikus, érzelmektől egyáltalán nem mentes, elegáns, izgalmas, gazdag környezetben örömmel merül el mindenki, aki nem ellensége a romantikus történeteknek. Ugyanígy merülhetünk bele fizikai valónkban is a Bridgerton-életérzésbe, a Lushnak köszönhetően, hiszen a sorozattal közös kollekciójuk tökéletesen megidézi a megszeretett hangulatot.

lushbr_1_v

A limitált szériás termékcsaládban bőven akadhat kedvencünk, hiszen a krémszappantól kezdve, a testvajon keresztül természetesen a fürdőbombákig tart a termékskála. A bergamott és benzoé alapon nyugvó, csiszolt ékkő alakú, rózsaszínesen és kéken irizáló Colour, Clarity, Carat, Cut fürdőbomba nem csak színével és illatával varázsol el, hanem vaníliás-citrusos illatával feltölti, felvillanyozza használóját, míg a levendula-kamilla gerincű, nerolival és shea vajjal gazdagított Two Families inkább egy furcsa, de mégis összeillő páros meséjével andalít el. A csokoládé és a narancs alkotta páros akár szét is szakítható, a macaronra emlékeztető fürdőbombát könnyű megfelezni, így szétválasztva a párocskát.

lushbr_2_v

A Crème Anglaise veszélyes játékot űz velünk, olyan tökéletesen hidratál, amit már nehéz elhinni. A Lush történetének legfényűzőbb testápolója a limitált széria berkeink belül most, egy rövid vendégszerepre visszatér. A mutatós tégelybe álmodott krémben igazán izgalmas összetevők várják, hogy ragyogóvá varázsolják a bőrt. A kencében nem csak friss rózsaszirom-forrázat és hidegen sajtolt ligetszépeolaj található, hanem inkamogyoró-olaj, sok-sok, vagy inkább mondhatni, hogy rengeteg kakaóvaj, valamint mandulaolaj és jojobaolaj is, a boldog és hidratált érzésért. Ugyancsak a tökéletesen hidratált bőrt ajándékozza használójának a Bee testápoló balzsam, amely szintén csordultig van értékes kakaóvajjal, plusz bőrpuhító illipevaj és a mangóvaj is található benne. Az illatról már ők is boldogan gondoskodnak, de a hangulatot tovább fokozza a brazil narancsolaj és bergamottolaj, valamint a hidratáló hatással rendelkező, bőrnyugtató csipkebogyóolaj.

lushbr_3_v

See and be seen – a pakisztáni rózsa, a friss eperlé és szicíliai citrom mesterhármasával operáló krémszappan szintén a boldog kényeztetést szolgálja, egyszerre nyugtat és felpezsdít, gazdag beltartalma, játékos aromái, extra színe mind-mind hozzájárul a jó közérzethez és a selymesen puha, tiszta, jól hidratált bőrhöz.

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.