You are here: Home > Termékekről > Nespresso X Pantone – mediterrán nyár kávékba és kiegészítőkbe álmodva

Nespresso X Pantone – mediterrán nyár kávékba és kiegészítőkbe álmodva

Ahogy a hangok és az illatok, úgy a színek is rengeteg emléket, kötődést, a kollektív tudatban felhalmozódott jelentéstartalmat hordoznak magukban. A színek fontosságát ismerjük, nem véletlen jár a modern nő színtanácsadásra és nem véletlen választunk megnyugtató vagy épp vibráló árnyalatokat a környezetünk kialakítása során. A Nespresso éppen ezért választotta idei nyári kollekciója partneréül a Pantone Color Institute-ot, amelyik letéteményese és örök szószólója a világban található ezernyi színnek, évente híva fel a figyelmünket a körülöttünk lévő végtelen számú színkombinációra, megmutatva mennyi érzelmet, hangulatot, tulajdonságot tudunk megjeleníteni, érzékeltetni a színek által.

A Pantone a Nespresso nyári kollekciójához csodálatos színt választott, a piros és a sárga egy kellemesen lágy ötvözetét, amelyben ugyan teret nyer a vibráló fehér is, de mégis megmarad az alapszínek intenzitása. A mediterrán nyarakat idéző Mandarin Orange-ban ott a görög partok vakító fehérsége, a Riviéra lágy okkerei, a harsányan kék ég, az ezernyi színmozaikból álló tenger, a fehér tajték, a forróságtól remegő, fűszerillatú levegő, mindaz, amit tudunk, ismerünk, amire emlékszünk és amire vágyunk, ha eszükbe jut a délszaki nyaralás, legyen szó az Amalfi-partról, Sorrentóról, Kréta eldugott öbleiről, a napfény csókolta eperpiros korfui villákról, az olajfaligeteken átnyargaló szélről. A Mandarin Orange csodája, hogy nem teszi jelen időbe ezt az érzést, hanem ad hozzá egy nagy adag nosztalgiát, megspékeli egy kis harmincas évekbeli decens hangulattal és egy csipetnyi hetvenes évekből származó légkörrel. Az összhatás rendkívül szerethető, komplexen hordoz valamit, amit leírni – mint látjuk – nem is olyan könnyű, és akkor még nem is beszéltünk a Mandarin Orange komplementereként a kollekcióban megjelenő Habanero Gold, a Muskmelon, az Aquarelle és a Blue Iolite színekről.

nes24_1_v

Ehhez a rendkívül gondosan megkomponált külcsínhez alkotta meg a belbecset a svájci cég és születettek meg a 2024-es év nyári ízei, a kínálatában megjelent a Sunny Almond Vanilla Flavour Over Ice, amely egy világos pörkölésű, lágy és frissítő Arabica kávé, az Original termékcsalád pedig átmenetileg a Coconut Flavour Over Ice és a Vertuo-kínálat a Tropical Coconut Flavour Over Ice kapszulával gazdagodott, amelyekben a kókusz gondoskodik a még teljesebb nyár-érzetről. 

Tavaly debütált a Vertuo rendszerhez kínált cold brew vonal, a selymes, ugyanakkor markáns textúrájú Cold Brew Style Intense keverék tökéletes kávés felüdülést a kánikulai napokon. Ezzel a blenddel a Nespresso újragondolta és Vertuóra optimalizálta a hagyományosan hosszan tartó cold brew módszerét, a szabadalmaztatott Centrifusion technológiájának köszönhetően a Vertuo felgyorsítja az egyébként akár 8-10 órát is igénybe vevő folyamatot, ennek köszönhetően szinte azonnal élvezhető a “lecsepegtetett” kávé. A kávérajongók számára idén is elérhető az Original termékcsalád Freddo Delicato és Freddo Intenso kávéja, illetve a Vertuo rendszerhez megalkotott Ice Leggero és Ice Forte kávé.

nes24_3_v

És akkor még a kiegészítőkről nem is beszéltünk!

Az új kollekciót a nyári színekben megjelenő kávégépek és kiegészítők teszik teljessé, amelyek szintén ebben a szemnek oly kellemes, mediterrán életérzést hordozó, egyedi Pantone-árnyalatban jelennek meg: a Vertuo Pop és az Essenza Mini kávégép és Aeroccino 3 tejhabosító most limitált kiadású Mandarin Orange színben is elérhető. Emellett a kollekció további elemeket is tartalmaz, ilyen az új, limitált kiadású Nespresso x Pantone Coffee Mug csésze, jégkrémkészítő forma, valamint a kollekció Pantone-árnyalataiban játszó Nomad Travel Mug termobögrék. Aztán ott van még a jegeskávés utazópohár, a legpraktikusabb jégkockatartó is, amely szintén ebben az új, friss színben pompázik. A Nespresso Feledhetetlen Mediterrán Nyár kollekciójának limitált kiadású termékei május 14-től érhetők el a készlet erejéig  a www.nespresso.com oldalon és  a Nespresso Boutique-okban.

nes24_4_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.