You are here: Home > Termékekről > Változókori bőrápolás bio termékekkel – T.H.E. Beauty KlimX

Változókori bőrápolás bio termékekkel – T.H.E. Beauty KlimX

A változás az emberi lét alapja. Ki így, ki úgy éli meg, ha valami már nem ugyanaz és átmegy egy másik minőségbe. A női lét is sok átalakulást hoz magával, ami persze a bőrünkre is kihat. A T.H.E. Beauty most egy olyan termékcsaládot dobott a piacra, amely hosszú fejlesztések után, valódi, bőrszépítő anyagokkal, és amely a legjobb módon képes válaszolni azokra a bőrünket érintő kihívásokra, amelyeket a változókor körül érzünk vagy érezhetünk. 

Az új szortimentet a T.H. E. Beauty készítője, Tárnokiné Horváth Edina által megélt változás ihlette, hívta életre.

“Amikor betöltöttem az 50. életévemet, hirtelen lecsapott rám a klimax. Világomat nem tudtam, azt hittem engem ez nem fog érinteni. Hát tévedtem.  Amit addig használtam a termékeim közül, elkezdett zavarni, nem éreztem azt a bőrkomfortosságot, amit korábban, pedig az eddig használtak is a saját termékeim voltak, igen jó hatóanyagokkal. Kutatni kezdtem, így születtek meg a KlimX termékcsalád termékei, melyekkel természetesen most is ápolom a bőrömet. Tehát magam voltam a saját tesztalanyom is”  – meséli – irigylésre méltóan kisimult bőrrel – az ezüstkoszorús kozmetikus.

És hogy mennyire más a bőr a változókor idején? Ez egy komplex tünetegyüttes tulajdonképpen, amely a hormonváltozás hatásait tükrözi. Van, akinél hőhullámok jönnek akár éjjel-nappal, fokozott lehet az izzadás az arcon is és hát fogékonyabb a bőrérzékelés akár a fertőzésekre is. Felborul a bőr mikrobiomja, zavar áll be a bőr érzékelésében, megváltoznak az anyagcsere-folyamataink, amelynek hatásai természetesen a bőrön is láthatóak. Az eddig bevált kozmetikumokra is rosszul reagálhatunk és nem értjük, eddig hogyan is lehettek részesei a napi rutinunknak. Igen ám, de a már komfortját vesztett termékek helyett szükségünk van – nekünk és a bőrünknek is – valamilyen B-tervre, egy olyan megoldásra, amely képes lekövetni a bennünk zajló változást.

Tárnokiné Horváth Edina elkötelezett híve a környezettudatos tervezésnek, így a manapság már egyre ismertebbé váló waterless vonalat érzi leginkább magáénak. Ennek az irányzatnak az a sajátja, hogy kevesebb víz felhasználásával próbálja a leghatékonyabb módon előállítani a kozmetikumokat. Ennek a gondolatiságnak köszönhető, hogy megszületett vízmentes KlimX Arctisztító olaj, amely az új rutinunk első lépése lehet. Természetesen ne egyszerű minden esetben a vízgazdaságosság figyelembe vétele, hogy több funkciót is be kell töltsön egy termék,: hidratálás, táplálás is, nem szabad, hogy “megfulladjon” a bőr,de legyen hatékony is. Így egy rendkívül könnyed állagú, de teljes értékű arcápoló lett a megoldás: KlimX Arcápoló gélkrém néven. Éjszakára pedig egy olajszérumot készített, amely a benne lévő tiszta növényi olajakkal és illóolajakkal támogatja a bőrünk éjszakai méregtelenítő működését és segíti a hormonteher (-vihar) miatt kialakult problémák kezelését (ez lehet verejtékezés, érfalterheltség), miközben természetesen gyengéden ápol is.

klimX_v

A T.H.E. Beauty hatékonyságának egyik letéteményese, hogy valódi hatóanyagokat tartalmaz, szép mennyiségben, ami lehet, hogy meglepően hangzik, de ritkaság a piacon. A termékek bio minősítésű alapanyagokból, hidegen sajtolt olajakkal és 100 %-os tisztaságú illóolajakkal készülnek, a beltartalomról olyan csodás összetevők gondoskodnak, mint a szőlő-, a vadrózsa- és sárgabarackmag-olaj, az ázsiai gázló, a chiamag kivonata, a jótékony hatásairól közismert koenzim Q10, a muskotályzsálya és számos hidrolátum. 

A T.H.E. Beauty KlimX kozmetikai család tagjait minden, a változás korába lépett nőnek érdemes kipróbálnia, hogy visszanyerje bőre ragyogását és azt a magabiztosságot, amit egy jól ápolt, karbantartott, egészséges bőr adni képes.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.