You are here: Home > Termékekről > Avon tavasz – nyárbahajló illatok, élénk csillogás, egészséges bőr

Avon tavasz – nyárbahajló illatok, élénk csillogás, egészséges bőr

Az Avon februári és márciusi újdonságai között számtalan izgalmas tételt találni, de talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy az Avon tavaly megjelenő, a rúzsok piacán egyedülálló Hydramatic rúzscsaládjából érkező új paletta mindent visz, főleg színt a tél végi fakóságba.

avontavasz4_v

Avon hármas szemfestékpaletta

Sokszor, főleg utazáskor annyira hiányzik az ember életéből egy jól szerkesztett mini paletta, amelyben pont azok az árnyalatok kapnak helyt, amelyek a hangulatához, szettjeihez a legjobban stimmelnek. Ezért is örülök az Avon új minipalettájának, mert a remekül pigmentált szemfestékeikből megint hibátlan összeállításokat készítettek, már elérhető a RED, a Lime, a Violet és a Gold. Nálam most az arany nyert, ahol a csodás és vibráló arany mellé két nagyon kellemes alapárnyalat költözött, hogy legyen miből, honnan kitűnnie a csillogó aranynak.

avontavasz2_v

Avon Senses Lemon Brust termékcsalád – napfény a tél végén

A citrusos,könnyed illatú Avon Senses Lemon Burst termékcsalád nem csak a megszokott feladatait látja el tökéletesen, hanem illatával megigézi a nyarat, előhozza a legszebb emlékeinket, kényeztet, felpezsdít, megcirógat és a fülünkbe súgja a nyár ígéretét, hogy nemsoká újra találkozunk. A citrom és a bazsalikom illatát ötvöző tusfürdő, testpertemt és folyékony szappan pont kitart addig, mire végre beüt a nyár és addig is minden reggeli zuhanyzásnál és készülődésnél élénkítő vitaminok és elektrolitok keverékével tart minket egész nap pezsgésben.

Avon Hydramatic fényes rúzsok

Teljesen egyértelmű, hogy tavaly, a nőnap környékén debütáló Avon Hydramatic matt ajakrúzsok azonnal elnyerték a tetszésemet, éppen ezért most nagyon kíváncsian vártam az ápoló töltettel rendelkező rúzskollekcióból az új, ragyogó változatokat is. A több mint 50% transzformatív, bőrápoló összetevővel gazdagított ajakrúzs hidratálttá, teltebbé és simábbá varázsolja ajkainkat már az első használata alkalmával, ami mellé luxus tükörfényű ragyogás és a ma már szinte elengedhetetlen SPF20 védelem párosul. A tökéletes tavaszi sminkhez már nincs is másra szükségünk.

avontavasz3_v

Avon Make Up + Care szérum hatású alapozó

Lehet, hogy ezt elkiabáltam, mármint a „csak egy rúzs kell és már semmi”, hiszen egy fényvédős alapozó azért jó, ha van a tarsolyunkban és az arcunkon. Bevallom, nálam az alapozó igazi mumus. Egyszerűen nem vagyunk jóban, a pöndörödő, morzsálló kezdeti termékek után jöttek az árnyalatban a bőrömmel csak halványan egyezők, majd a szarkalábaimba telepedők, a pólón maradók és én egy idő után kezdtem feladni. A szemkörnyékemre jó eséllyel úgy szoktam felvinni a korrektort is, hogy egy cseppnyi szemkörnyékápolóval elkeverem, így segítve elő a jobb felszívódást, a szebb terülést. Esélyesen nem csak én vagyok az, aki megküzd ezekkel a problémákkal, hiszen egységesebb bőrképet és egészségesebb és simább külsejű bőrt ajándékoz nekünk most az Avon Make Up + Care szérum hatású alapozója, amelyet a reggeli rutinunk részévé érdemes tenni. Ez az alapozó ragyogással és építhető enyhe-közepes fedéssel egyenlíti ki a bőrtónust, SPF30 fényvédelemmel erőteljes antioxidáns védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben és 82%-ban transzformatív bőrápoló összetevőkkel harcol az egészségesebb külsejű, hidratált és védett bőrért. Arcunk akár 72 órán keresztül hidratált lehet, még a lemosást követően is, hiszen ez a termék azonnal 200%-kal növelhet bőrünk nedvességtartalmát, ráadásul C-vitamint, E-vitamint és antioxidánsokat is tartalmaz formulája.

avontavasz1_v

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.