You are here: Home > Termékekről > Avon legek 2023-ból

Avon legek 2023-ból

A január nem csak az újrakezdés, hanem egy picit a visszatekintés hónapjai is. Ez nincs másképp az Avonnál sem, évek óta ilyenkor kicsit visszagondolunk az előző év nagy durranásaira, legújabb fejlesztéseire, megemlékezünk azokról a mindennapi hősökről, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy mi a legjobb formánkat hozzuk.

avonjanuar_v

Hidratálás, hidratálás, hidratálás

Nem tudjuk elégszer, elég felületen elmondani, megénekelni, bemutatni, hogy bizony a bőr táplálása elengedhetetlen és a jól végzett hidratáláshoz többre van szükség egy sima arckrémnél. A rutin fontossága az éveink számával nő, és nagyon fontos, hogy az egyes lépések során milyen hatóanyagokkal készítjük fel, stimuláljuk a bőrünket, annak mélyebb rétegeit. Az Avon Anew hidratáló és bőrfeltöltő szérum 3,5% hialuronsav komplex-szel nagyon jól illik a tonic után és az arckrém elé. Intenzíven hidratál azzal, hogy segíti a bőrünket a nedvesség megkötésében, hozzájárul a finom ráncok külsejének csökkentéséhez és segít újra feltölteni annak hialuronsav szintjét.

Fiatalos tekintet

A rutinunk része ma már a Avon Anew Regeneráló szemránckrém, amelyben a megtalálható a saját fejlesztésű Protinol™, amely hatékonyan segíti a bőröregedés késleltetését. A szemkörnyékünk érzékeny és vékony bőrrétege különleges figyelmet és ápolást igényel, egy bizonyos kor után ideje beillesztenünk reggeli rutinunkba az AVON legújabb Protinol™-lal kifejlesztett szemránckrémét. A krém csökkentheti a mimikai ráncok külsejét, azonnal világosítja a szem körüli bőrt, minimalizálja a sötét karikákat és a sokunk életét megnehezítő, a reggeli órákban kéretlen vendégként megjelenő puffadást, és emellett a krém még a bőrünk erősítéséért és feszesítéséért is dolgozik. Ha szépen, rendesen használjuk, akkor akár már 7 nap alatt megújult külsővel nézhetünk a tükörbe reggelente!

Extrém pillák a nyitott tekintetért

A szempilla kifestésével azonnal mélységet adunk a tekintetünknek, karakteresebbé tesszük a vonásainkat. A sminkünk utolsó lépéseinek egyike egyben a legfontosabb, egy jó szempillaspirállal válhat teljessé a megjelenésünk, amely nem csak mélyíti, hanem emeli is a tekintete, színe meghatározza a sminkünk összhatását. Fontos, hogy hosszabbá, dúsabbá és íveltebbé tegye a pilláinkat és csak határozottan a mi kérésünkre, az arclemosónak engedve jöjjön le a pilláinkról. Az Avon Exxtravert Extreme Volume szempillaspirál akár már egy réteg felvitele után tökéletes hatást kelt, a kefe túlméretezett kialakításának köszönhetően teljesen befedi a pilláinkat a csomómentes, dús hatás érdekében. A formula intenzív pigmentekkel és selyemszerű rostszálakkal vonja be a szempilláinkat, így gondoskodik az extrém építhetőségről és arról, hogy dupla volument adhasson minden réteg felvitelével.

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.