You are here: Home > Termékekről > Királyi családokon átívelő divat – Blundstone

Királyi családokon átívelő divat – Blundstone

blund8A Blundstone csizmák, bakancsok mára egyet jelentenek a tartós, masszív és praktikus, de egyértelműen stílusos lábbelikkel. Az 1870 óta létező emblematikus márkát nem csak farmerek és kereskedők, hanem szakácsok és pincérek is előszeretettel viselik, nem pont annak az „üvegcipellőnek” tűnik, amit egy hercegnő vagy épp egy hercegné lábára képzelnénk. De ahogy számos más praktikus és kényelmes lábbeli meghódította a világot és lett trendteremtő, úgy a Blundstone is képes túllépni munkaruházati szerepén, és trenddiktálóvá válni, olyannyira, hogy a merészen stílusos walesi hercegné, Katalin kifinomult ruhatárába is belefér.

blund1_v

Katalin határozottan rajong ezért az ausztrál csizmáért, többször kapják lencsevégre kedvenc bakancsához igazított, lazán elegáns szettjeiben. Ahogy a báltermekre tartogatott, úgy a „sárban, mezőn trappolós” stílusában sem tud tévedni, Blundstone-jához skinny farmert húz, amihez krémszínű garbónyakú, laza kötött pulóvert vagy könnyű blúzt visel.blund3_v

A meglévő rajongótábor mellett a pandémia felerősítette kényelmes és praktikus irányba mozduló, azt előtérbe helyező divattrend is egyértelműen a Blundstone bakancsoknak kedvez.

blund6_v

A könnyű, egyszerűen felhúzható, csatoktól és fűzőktől mentes, a láb számára is a legtöbbet nyújtó, kényelmes, laza eleganciával is hordható, sokoldalúan használható bakancs minden igényt kielégít, amit a fogyasztó csak kívánhat.

blund4_v

A New York Times-ban idén év elején megjelent cikk szerint a Blundstone chelsea a 20-as évek csizmája lehet. A divattörténészek már most a 2020-as évek elejének csizmájaként emlegetik.

blund5_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.