You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Ünnepi hangulat a Matild Palotában

Ünnepi hangulat a Matild Palotában

A Matild Palota év végére izgalmas gasztronómiai ajánlatokkal és remek programokkal készül azok számára, akik szeretnék egy kicsit csillogóbbá tenni az ünnepvárást. A palota már többször bizonyította, hogy ha gasztronómiai élményre vágyunk a városban, vagy olyan csillogó és varázslatos éjszakai revüre, akkor a luxusszálloda falai között a helyünk. Így lesz ez most decemberben is, a szálloda tetőtől talpig, a The Duchess rooftop bártól egészen a Matild Café & Cabaret-ig igazi ünnepi fesztivállal készül.

Matild Palace, Budapest

Matild Palace, Budapest

A közös családi és baráti étkezésekhez a Matild Palota több gasztronómiai élménnyel is hozzájárul. A hotel falai között megbújó Spago by Wolfgang Puck Budapest december 1-je és 23-a között páratlan, 3 fogásos ünnepi menüvel készül, a marinált lazacpisztrángot, ropogós kacsacombot és máglyarakást felvonultató év végi ajánlat egészen karácsony napjáig tart, amikor is egy hamisítatlan, külön december 24-re megálmodott menüsor várja majd a vendégeket, lesz serpenyőben sült szarvasgerinc, ünnepi fatörzs, vagy „hagyományos” halászlé, szivárványos pisztrángból házi tésztával és kaporral.

Spago by Wolfgang Puck Budapest

Annak, aki szívesebben élvezné a hamisítatlan Spago minőséget otthona nyugalmában, lehetősége nyílik erre idén is, december 15-27-e között elviteles, 4-6 főre ideális ünnepi menüt rendelhet az étteremből, amelynek fő attrakciója egy tradicionális fűszerezéssel készült egyben sült bronzpulyka, forralt boros-almás lila káposztával, vörös áfonyás szósszal és krémes burgonyapürével.

Spago by Wolfgang Puck Budapest

Spago by Wolfgang Puck Budapest

A Spago szilveszter éjjel sem pihen, december 31-én is tágra nyitja kapuit és négyfogásos ünnepi gourmet vacsorával, kiváló italokkal várja a társaságokat, hogy az óév utolsó és az újév első pillanatait méltóképp megünnepelhessék.

Aki pedig az év utolsó éjszakáján felejthetetlen programra vágyik, annak ott a Matild Café & Cabaret szilveszteri party-ja, vagy a felhőkhöz közeli, varázslatos kilátással bíró The Duchess rooftop bár, ahonnan a város összes tűzijátékát megcsodálhatja.

Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

A Matild Cabaret szilveszteri programjának sztárfellépője a Nyári család színe-java: Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit. Mellettük akrobaták, táncosok kápráztatják majd el a vendégeket, a műsort pedig hajnalig tartó party követi.

Aki pedig december végén szeretné kiélvezni a vasárnapok adta nyugalmat, azokat december 25-én és január 1-jén várja az újonnan bevezetésre kerülő Ünnepi Brunch a Matild Café & Cabaret-ban.

 

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.