You are here: Home > Termékekről > Nespresso – karácsonyi kávékollekció – Pierre Hermé-vel

Nespresso – karácsonyi kávékollekció – Pierre Hermé-vel

Mindig van egy megindító hangulata az első karácsonyi rendezvénynek. Amikor először veszem fel a szezon színeit, hangolódom egy kicsit lélekben a tartalomra, majd a helyszínre érve körülölel valami, aminek reggel még a létezése is oly távolinak tűnt.

Idén a Nespresso adott kávéillatú nyitányt a karácsonyi hangulatomnak, a mindig várt és mindig zseniális szezonális, ünnepekre hangol kollekciójuk bemutatóján unalomig ismert, harsogó zene és erősen túltolt dekoráció helyett, párizsi sikkel és visszafogott, de minden ízében ünnepi hangulattal vártak, amely finoman tárta ki előttem az elkövetkezendő bő hónapnyi Advent kapuját.

Tökéletes ünnepi hangulat francia módra - visszafogott és sikkes

Tökéletes ünnepi hangulat francia módra – visszafogott és sikkes

A finom, visszafogott csillogás az egész új ünnepi kollekciót jól jellemzi. Az a párizsi sikk – mondhatnánk, és nem járnánk messze az igazságtól, hiszen idén a francia lét a gasztronómia volt az inspiráció, amelynek egyik legismertebb jelenkori letéteményese, a macaron újraélesztéséről és divatikonná formálásáról ismert Pierre Hermé.

Pierre Hermé 4 - Landscape - Credits Thomas Laisne_v

A Nespresso ünnepi választékában három kapszulával találkozhatunk, kettő a francia sütemények hangulatával csábít, Hermé kedvenc alapanyagait felvonultató (csak természetes aromákkal dolgozó) illat- és ízbomba kávékreáció, amelyekhez egy elegáns, a francia kávékultúrát leíró single origin tétel is csatlakozott.

Mivel egy Pierre Hermé kollekció elképzelhetetlen édességek nélkül, megszületett az Infiniment Exquis 70 százalékos étcsokoládé, amely dominikai single origin kakaóból készült, és egy kis timut bors teszi teljessé. Ezért született a Infiniment Savoureux málnás-fahéjas keksz is, amelyet nem csak inspirált, hanem instruált is Pierre Hermé.

És akkor még nem beszéltünk a Café Noble illatgyertyáról, amely Pierre Hermé és a francia mesterparfümőr, Olivia Giacobetti közreműködésével született. A gyertya mézes, lágy illatával még komplexebbé tehető a Nespresso nyújtotta kávéélmény.

Idén Párizsban karácsonyozunk

Idén Párizsban karácsonyozunk – a Nespressoval

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.