You are here: Home > Élet dolgai, Termékekről > Az Avon tudja, hogy milyen a minőségi énidő

Az Avon tudja, hogy milyen a minőségi énidő

És ezt most be is mutatta a partnereinek egy szuper programsorozattal egybekötött pikniken, ahol kényelmes hencserek, jó társaság, remek falatkák, testet és lelket kényeztető jóga, valamint az Avon legfrissebb bőrápolási és sminktermékei várták a vendégeket. Azaz engem is.

A Mirelle.hu száguldó riportereként érkeztem, átszelve egész Budát, a legnagyobb nyári hőségben, így kifejezetten jólesett megpihenni az árnyas kertben, enni néhány falatot, inni valami üdítőt, majd beleveszni a 2021-es termékválasztékba.

Bár én magam nem nagyon sminkelek, de a bőr- és arcápolás fontos részét képezik a mindennapjaimnak, így bőven volt mit tanulnom a kiscsoportos szaktanácsadásokon, és örömmel konstatáltam, hogy az általam használt termékek egy része a szakértők ajánlásában is visszaköszön.

A nap fénypontja számomra egyértelműen a jóga volt, ami a kinti kánikula ellenére üdítően hatott rám. Anna és segédje nagy odafigyeléssel terelgettek minket, javították a mozdulatainkat, magyarázták az ászanákat. Teljesen átmozgatva és lelkesen hagytam el a jógatermet.

Az avon mini csapatépítése remek volt, számomra öröm egy ilyen márkához tartozni, meglepve tapasztaltam, hogy ismernek, nem a Mirelle.hu arctalan munkatársa vagyok, hanem egy olyan egyéniség, aki szintén biztosan megtalálja az Avon széles választékában a számára ideális termékeket, legyek bár egy kamasz, aki még nem sminkel.

Legutóbb frissítve5_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.