You are here: Home > Édes élet, Termékekről > Mondd el finomságokkal, hogy mennyire szereted!

Mondd el finomságokkal, hogy mennyire szereted!

Kifejezetten híve vagyok a finom meglepetéseknek. A falatnyi ajándékoknak, ahol nem a minél nagyobb, minél drágább, minél instapozitívabb a nyerő, hanem a minél minőségibb és finomabb. Szerencsére remek lehetőségeink nyílnak ezen a téren, a jövő hétvégére előre begyűjthetjük azokat a finomságokat, amelyeknek feltétlen örülni fog majd az, akinek szánjuk.

Három hely, ahonnan érdemes Valetin-napra rendelni:

chocoMe

A csokoládé egészen magas minőségű ajándékká nemesítésében Gábornak, a chocoMe atyjának elévülhetetlen érdemei vannak, a közeledő ünnepre is a megfelelően rózsaszín kollekciót állította össze, amelyből nyugodtan szemezhetünk, mellényúlni szinte lehetetlen. Ráadásul idén nem is csak úgy nagy átlagban felel meg Gábor az elvárt összhatásnak, hanem megidézi a 36-os nagy felfedezettet, a legendás divattervező, Elsa Schiaparelli nevéhez köthető sokkoló rózsaszínt, amely valóban nem hagy kétséget afelől, hogy itt bizony romantika van. Az ünnepi kollekció erre a színre épül, amelyben chocoMe Raffinée sorozatot a Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna képviseli, a Petit 21 szintén fanyar málnatöltelékes változatban van jelen, a szívvel dekorált, szórt, táblás csokoládéknál a rózsaszín mellett a – szenvedély színe – a piros is erőteljes jelenlétet kap, liofilizált eper, vörösáfonya, sőt még rózsaszirom is kerül a tej-, ét, vagy fehércsokoládé táblákra.

chocome

Dear Budapest

A páros gourmet-csomagoknak most van itt az ideje. A Dear Budapest összeállítása valóban ünnephez méltó, igazi kincseket rejt, amelyek tökéletesek egy gyertyafényes estéhez, kettesben.

A dobozban nem csak Moet & Chandon Imperial-t találni, hanem van benne mustáros marha tatár, karamellizált hagyma, mogyoró, garnélasaláta, rákmajonéz, savanyított kápia, shallotta, francia, többmagvas mini kenyér, plusz kézműves bonbonválogatás és a francia elegancia elengedhetetlen eleme, a falatnyi boldogságok, sütemény formájában, azaz a petit four, amelyben galangás pillecukor, vaníliás – kakaós töltött mandulakeksz, málnás fehércsokoládé-popcake, valamint belga csokoládé-sós karamell-fahéj popcake található.

dearbuda

Ideál Desszert

Szerelem = Párizs = francia desszert – ennél egyszerűbb és egyértelműbb képlet nincs is. Szerencsére minőségi francia desszertért nem kell Párizsig menni, bőven elég Zugló felé venni az irányt, ahol a rendszeresen kapható klasszikusok mellett – az ünnep örömére – jövő hét közepén az extra finomságok is megjelennek a pultban. Csabáék rózsás-málnás-licsis macaron alapú, szív alakú tortákat készítenek, de lesz málnás macaron monodesszertjük, és szív alakú epres-licsis macaronnal is készülnek. A bonbonok és a szív formájú falatnyi habcsókok mellett tej-, ét- és cukormentes étcsokoládékat is kínálnak, amelyre mandula és liofilizált meggy kerül. Ezen kívül választhatunk még szíves mackó csokifigurát, valamint – biztos, ami biztos – lesznek csokibéka királyfik vagy csoki békakirályfik.

val

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.