You are here: Home > Termékekről > Dizájner háztartási eszközök

Dizájner háztartási eszközök

Háztartási eszköz, amely tökéletesen passzol a környezetébe? Az amerikai konyhák idején ez alap elvárás, de sok esetben még mindig komoly vadászatot és nagyfokú kompromisszumkészséget feltételez, amikor a meglévő otthonunkba vagy az épp tervezés alatt álló konyhánkba, fürdőszobánkba keressük a megfelelő műszaki eszközöket, amelyek nem csak funkciójukban látják el azt, amit várunk tőlük, hanem dizájnban is képesek ezt megugrani.

Erre a problémára ad tökéletes megoldást az LG a most bemutatásra kerülő termékeivel, amelyek illeszkednek a bútorkoncepcióhoz, nem csak színben, hanem a bevonat minőségében is az enteriőr egységes részévé képesek válni.

LG_dizajner_eszkozok_04

A 2021-es CES kiállításon debütáló LG új háztartási készülékei elmossák a prémium háztartási eszközök és a dizájner bútorok közötti határt. Az online megrendezett kiállítás vendégei egy izgalmas interaktív élmény részesei lehetnek: maguk tervezhetik meg azt a virtuális életteret, amelyben a saját ízlésüknek megfelelően helyezhetik el a bútordizájn-koncepció alapján megalkotott eszközöket. Az új kollekció része egy InstaView® Door-in-Door® hűtőszekrény, egy hűtő-fagyasztó páros, egy mikrohullámú sütő, egy mosogatógép, egy víztisztító, egy WashTowerTM mosógép és egy Styler ruhaápoló készülék is.

LG_dizajner_eszkozok_01

A készülékek prémium színvonalú megjelenését olyan bevonatok alkalmazása garantálja, mint a rozsdamentes acél, az üveg, a fém, valamint az olasz Arpa Industriale által tervezett FENIX. Ez az átlátszatlan, az ujjlenyomatoknak ellenálló, tartós, kellemes tapintású, innovatív bevonat időtálló, mégis kifejezetten modern megjelenést kölcsönöz a háztartási gépeknek.

LG_dizajner_eszkozok_02

Az érdeklődők az LG virtuális kiállítótermében, a január 11-én kezdődő CES 2021 kiállításon egy virtuális otthonban tekinthetik meg az LG új termékeit.

LG_dizajner_eszkozok_03

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.