You are here: Home > Termékekről > Ajándékozz ékszert!

Ajándékozz ékszert!

Ha valami egyedi, személyre szabott ajándékot szeretnél adni a szeretteidnek, vagy meglepnéd magad egy (vagy több) igényes ékszerszettel, akkor ezt jobbkor nem is tehetnéd, mint most!

Anyától örökölten mindig kifejezetten ügyeltem arra, hogy egyensúlyt teremtsek ne csak önmagamban, hanem önmagamon is. Ehhez nem csak ízlésesen kiválasztott minőségi ruhák szükségesek, hanem olyan kiegészítők is, amelyek tovább emelik a megjelenés fényét. Anya a maga 84 évével már csak az arany fényében hisz (állítja, hogy ha egyszer megérem ezt a kort, én is így érzek majd), én azonban előszeretettel viselek feltűnő, egyedi ékszereket.

Ildi nyakláncával a legegyszerűbb fekete nyári ruhával is elérhető a Wow-élmény. :)

Ildi nyakláncával a legegyszerűbb fekete nyári ruhával is elérhető a Wow-élmény. :)

Eddig nehezen vadászgattam össze a kollekcióm darabjait, mióta azonban megismerkedtem Pálmai Ildikó azaz PiGemArt csodálatos ékszereivel, nem kérdés, hogy egy-egy új szett, egy-egy új fotózás kapcsán hozzá fordulok segítségért, és az ő ékszereit viselem.

Így, karácsony előtt őt kérdeztem, hogy mik a jelenlegi trendek és hogyan is érdemes nekivágni ennek  – az alapvetően kényes – ékszervásárlásnak, főleg, ha mást szándékszunk meglepni.

Milyen trendek jellemzik az idei évet? Mit viseljünk az ünnepek idején, ha igazán divatosak szeretnénk lenni?

 Mindig érdekes elolvasni a nagynevű divatlapok trend előrejelzéseit. Vannak benne teljességgel használhatatlan ötletek, de mindig adnak inspirációt is, hogy melyek azok az egyszerű praktikák, amivel idén is tudjuk a divatot követni. Felsorolás szerűen, íme, a főbb trendvonalak. A képek mutatják majd, hogy ezeket az irányokat, hogyan lehet a való életben is hordhatóvá tenni, miként lehetünk karácsonykor divatosak egy-egy ékszerrel feldobva azt a bizonyos kis feketét. Íme:

Nyolcvanas évek brutál, túlméretes fülbevalói.

Nagyméretű aranyszínű nyakékek. Amikből egy is elég, hogy tökéletes legyen a kinézeted.

IMG_20201025_0741191

Műalkotásszerű medálok.

Láncok charmokkal.

Sok-sok igazgyöngy egyetlen fülbevalóban.

IMG_20200426_0754091

Nagyméretű ásványok, úgynevezett statement ékszerek egyetlen kőből. Minél nagyobb az ásvány, annál jobb.

Trendszínek idén télen (zárójelben a Pantone színskála szerinti elnevezése): Törtfehér (mandula olaj-szín), mélykék, szürke (havas eső), katonai zöld

Az őszi színek sokkal üdítőbb voltak: borostyán szín, vérpiros (szamba), homokszín, klasszikus kék, fáradt rózsaszín, ultramarin zöld, téglaszín (égetett tégla), barack rózsaszín (barack nugát szín), bíborvörös.

IMG_20201021_1334061

Ezek nem annyira vidám színek, de az iránymutatást szem előtt tartva, biztosan találunk kedvünkre valót. Ha megnézitek a fényképen lévő karkötőt, biztosan igazat adtok majd nekem.

Ajándékba milyen ékszert válasszunk, és mi alapján döntsünk, hogy biztos legyen a siker?

Ajándékozni sohasem egyszerű. A legfontosabb az, hogy gondoljuk át, hogy a megajándékozandó személy, milyen ékszert hord. Karkötő, nyaklánc, fülbevaló? Akár mindhármat? A finomabb vonalat vagy az erőteljesebb ékszereket kedveli? Milyen színű ruhákat visel? Ez irányt adhat nekünk az ékszerválasztásban is. De persze vannak mindig bevethető Jolly Jokerek is, szerencsére. Nincs az az elegánsabb irányt követő hölgy, aki egy igazgyöngy ékszerre nemet mondana.

IMG_20201130_1618031

 

Vagy egy kamasz lány, aki egy piros apró szemekből álló karkötőt visszautasítana. De olyan férfiember, aki hord ékszert, egy fekete ónix szemekből álló karkötőnek biztosan örülne. Vagy csak apróságot szeretnél ajándékozni? Válassz egy mutatós fülbevalót.

IMG_20201031_0838081

Kiknek készíted az ékszereidet? Mi inspirál az alkotásban?

Én szeretnék mindenkire gondolni, és a vásárlóim ízlését kitalálni, vagy segíteni nekik a választásban, mert az ékszereim között nagyon sokfélét találhattok. A legapróbb ásványszemekből készült lánctól, a brutál karkötőkig széles a paletta. Az inspirációt az alkotáshoz Tőletek kapom kedves vásárlóim, kedves barátaim. A legújabb sláger, a makramé záródású iciri-piciri piros korall karkötő ötlete egy barátnőtől származik; én csak továbbgondoltam, és megvalósítottam. A mostani karácsonyi szezon sikerterméke lett.  Ha valaki mégse találna ízlésének megfelelő ékszert nálam, akkor szívesen segítek megvalósítani elképzelését. Az ásványokból és kiegészítőkből a műhelyemben az alapanyag választék boltnyi mennyiségű, így semmi sem gátolja semmilyen kívánság megvalósulását.

dav

dav

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.