You are here: Home > Termékekről > Kényeztető karácsony: 7th Heaven arcmaszkok

Kényeztető karácsony: 7th Heaven arcmaszkok

Igen, tudom, már mondtam, de nem győzöm eleget hangsúlyozni: ebben az évben érdemes egy kicsit másképp ünnepelni. Ha már így hozta az élet. Kicsit kisebb felhajtással, több odafigyeléssel, nagyobb beleéléssel, több ráhangolódással, önmagunkkal való együttléttel.

Bár nagyon kedvelt és már szinte elcsépelt, hogy az énidő hétközben egyenlő egy kávé elfogyasztásával és gondos instafotózásával, szerencsére elég sok lehetőségünk nyílik – munka és család mellett – beiktatni annyi minőségi pihenőt, ami segít visszatölteni a lemerülő elemeinket. Ehhez nyújt tökéletes lehetőséget az arcmaszk felvitele, amely nem csak a bőrünket ápolja, hanem kicsit a lelkünket is.

Az arcmaszk használata – úgy vettem észre – teremt egyfajta rituálét, időt ad, hogy picit megpihenjünk. Az meg, hogy milyen maszkkal kényeztetjük a bőrünket csak rajtunk múlik. Olyan széles választékból szemezgethetünk, amely minden alkalomra, bőrtípusra, szezonra, problémára kínál megoldást, az adott korosztály igényeinek figyelembevétele mellett.

monimaszk_v

Az arcmaszkokat nem csak magunknak választhatjuk, hanem maszkpartikat is csaphatunk (látnátok a pandamaszkos kamaszokat, akikhez egy gyereklelkű negyvenes is betársul), sőt ajándékba is adhatunk egy-egy jól kiválasztott, vicces vagy beltartalmát, felhasználási javaslatát tekintve a célszemélyre szabott maszkot.

monimaszk2_v

Ehhez kínál a 7th Heaven számtalan variációt. Az előttünk álló ünnepi időszakhoz csillogós, csillámokkal teleszórt maszkokat választhatunk (ezek valóban látványosak), a fiataloknak, gyerekeknek vagy gyermekded felnőtteknek ott vannak az állatos arcmaszkok, az év eleji megújuláshoz pedig itt vannak a superfood-os arcmaszkok, amelyekben minden földi jó megtalálható.

monimaszk3_v

Áfonya, avokádó, kenderolaj, matcha és chia – mind-mind olyan élelmiszerek, amelyek tele vannak  vitaminokkal, antioxidánsokkal, egyéb hatóanyagokkal és fantasztikus hatással vannak az emberi szervezetre.
A 7th Heaven Superfood maszkoknak köszönhetően most ezeknek a szuperélelmiszerek jótékony hatásait arcbőrünk ápolására is felhasználhatjuk. Otthon, gyorsan, kényelmesen beépíthetjük őket bőrápolási rutinunkba, érdemes hetente egyszer ilyen maszkot húzni. A két agyagmaszkból, egy iszapmaszkból és egy lehúzható maszkból álló kollekció minden tagja mentes parabénektől, ftalátoktól, kőolajszármazékoktól, mikroműanyagoktól és a szilikontól is.

Csillogó, ünnepi maszkok

Csillogó, ünnepi maszkok

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.