You are here: Home > Termékekről > A tökéletes kereső a tökéletes otthonért

A tökéletes kereső a tökéletes otthonért

Az itthonlét magával hozta, hogy az eddig javarészt csak nyáron jelentkező lakásrenoválási mániám állandósult. Nem mintha zavarna, sőt kifejezetten élvezem, hogy a netes inspirálódó estéim után, itt-ott csiszolgatok még azon az otthonos képen, amit szerintem sikerült kihozni a helyből, ahol élünk.

A csiszolgatás azonban nem olyan egyszerű, mint mikor az ember egy teljesen új, még üres teret tölt meg tartalommal, itt minden új beszerzésnek bele kell illenie abba a finoman szőtt szimbiotikus létbe, ami összeköti a színeket, mintákat, anyagokat és teszi egységessé a lakást.

A kiszemelt tárgy fellelésekor jön a sok lábmunka, az ember lánya egyik helyről a másikra vándorol, keres, tapogat, hümmög, mér, hunyorogva szemmértéket vesz, majd dönt.

A járványhelyzetben azonban mindez kevésé kivitelezhető. Szerencsére mindenre van már online megoldás, így erre is: a Biano rendszerében bőven elegendő megoldást kínál, ki se kell tennünk a lábunkat ahhoz, hogy az inspirációt adó tárgyat (pinterest- és instabújás után) megtaláljuk a rendszerben, és felmérjük, hogy hogyan illeszkedne az általunk kiszemelt környezetbe.

Nem kell tudnunk, hogy ki gyártotta, hogy milyen cikkszámon fut, bőséggel elegendő a termék képe, és a rendszert máris munkára fogtuk, bőszen keres nekünk és listázza a magyarországi home&deco üzletek ajánlatait – ami a Black Friday időszakában még hasznosabb, ha nem csak a megfelelő darabra, hanem a megfizethető és megfelelő darabra vágyunk.

Mit tud a Biano keresője?

Egyszerű és átlátható. A fotókat egyenként elemzi, majd több hálózat igénybevételével keresi meg a tökéletes eredményt. Minden hálózatnak megvan a maga szerepe is – pl. az egyik hálózat megtalálja az objektumot a képen, egy másik azonosítja annak leírását, egy harmadik ellenőrzi a végeredményt.

A Biano képkereső az nála regisztrált áruházak kínálatában keres, plusz összehasonlítja az árakat, megkeresi a legmegfelelőbb ajánlatot, így mi egyszerűen és kényelmesen kiválaszthatjuk számunkra legjobb ajánlatot.

biano_kep

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.