You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Életrevalók – Ételműhely

Életrevalók – Ételműhely

Tegnapelőtt este az a kellemes érzés kerített hatalmába, hogy jó helyen vagyok. Az Újpest főterén nyíló Ételműhely első vacsoráján vettem részt, ahol Iklódi Dóra és Hack Barnabás mutatta meg megvalósuló álmukat, az összes szenvedélyük esszenciáját, a gasztronómiai iránti elkötelezettségük egyértelmű bizonyítékát.

Az Ételműhely azonban nem csak egy gasztronómiai körökben mozgó házaspár szenvedélyének manifesztálódása, hanem bölcs üzleti terv, távlati elképzelések húzódnak meg mögötte. Ebből a két fiatalból süt a határozottság, amely nem az élettel szemben felvett manír, hanem valós, ösztönös és jól tervezett lépések biztos sora. Tudják, hogy mit szeretnének és képesek annak megvalósítására.

dóri3

Az Ételműhely egy olyan közösségi térré fogja magát hamar kinőni, amely az egykorvolt főzőiskolák helyett szolgálja a 21. század emberét. Teret kínál a kezdő fotósoknak az ideális környezetben való, kellő technikai háttérrel történő fotózáshoz, lehetőséget teremt – a főállásban a Costesben dolgozó – Barnabásnak, hogy lakáséttermében megvalósíthassa azt a vendéglátást, amit szeretne, és Dórának is ideális teret kínál az általa vezetett workshopokhoz.

Ezen kívül a hely bérelhető is, ha bárki kisebb, 15-20 fős rendezvényekben gondolkodik, és nem szeretne minden résztvevőt a városon átrángatva a belvárosba terelni, akkor az újpesti főtéren lévő műhelyben minden a rendelkezésére áll egy jó hangulatú közös főzéshez. A konyha kialakításánál a videós tartalmak gyártásának lehetőségét is figyelembe vették, azaz a hely forgatásokra szintén bérbe vehető.

dóri1

A vacsorán Dóri és Barnabás ízelítőt adott az elképzeléseikből, megmutatták, hogy mi mentén szeretnének vendéget látni, a közös, jól felépített menüben a hazai, otthoni ízek új, de nem túlságosan új köntösben jelentek meg, valóban jól prezentálva mindazt, amiben ez a két fiatal hisz.

dóri2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.